YOGA | Κουτλίδου Ιζόλδη στο Χαϊδάρι

 
Γιόγκα στην κυριολεξία σημαίνει ένωση ή ενώνω ή αυτό που ενώνει.

« Ένωση όμως με τι;» θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος.

Ένωση με τον ανώτερο εαυτό μας, με την ψυχή μας, ένωση της ατομικής με τη συμπαντική συνειδητότητα.

Σύμφωνα με τον σοφό Patanjali η γιόγκα είναι μία συνειδητή διαδικασία κυρίευσης του νου.

Σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο, η γιόγκα είναι ένα μέσο για την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του σώματος, του νου και των συναισθημάτων. Η γιόγκα έχει ως στόχο να φέρει τις διάφορες σωματικές λειτουργίες σε τέλειο συντονισμό για το καλό όλου του σώματος. Είναι η επιστήμη του σωστού τρόπου ζωής.

Στο Izoldi’s studio λέμε πως Γιόγκα σημαίνει επιστροφή στον εαυτό μας.

Εδώ μαθαίνεις τα όριά σου, επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, βρίσκεις το χρόνο να θυμηθείς ποιος είσαι, κάτι που ξεχνάς στην έντονη καθημερινότητα και μπορείς να χαλαρώσεις πραγματικά όντας ο εαυτός σου.

Ο υπέροχος χώρος μας, σε συνδυασμό με την έμπειρη και γεμάτη αγάπη δασκάλα μας, θα σε βοηθήσουν να ασκηθείς εύκολα στη γιόγκα, να αισθανθείς αρμονία, ολοκλήρωση και πληρότητα!!!

Όλα τα μαθήματα μας είναι αφιερωμένα στην φροντίδα προς τον εαυτό Σας. Δεν υπάρχουν επίπεδα, ούτε επιδείξεις δεξιότητας. Υπάρχει μόνο αγάπη και προσοχή προς τους μαθητές.

 
yoga
 
Restorative Yoga

Ο στόχος της Restorative (τονωτική) Yoga είναι να καταφέρει μέσα από ήπιες θέσεις να ενεργοποιήσει και να αναζωογονήσει ολόκληρο το σώμα και το νου, να επιμηκύνει τη σπονδυλική στήλη, προετοιμάζοντας έτσι τον ασκούμενο να καθίσει σε μία άνετη θέση για να μπορέσει να ευχαριστηθεί τις τεχνικές αναπνοών, ώστε να καταλήξει στην ύπτια θέση, τη θέση της χαλάρωσης και να την απολαύσει στο 100%.

HATHA
YOGA.

Ένα παραδοσιακό μάθημα Χάθα Γιόγκα που έχει σαν στόχο το «ξεκλείδωμα» των αρθρώσεων, την ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης, τον έλεγχο της ανάσας και τη συγκέντρωση του νου.
Μέσα από μία σειρά ευχάριστων θέσεων (asana) επιτρέπουμε στην ενέργεια να αρχίσει να ρέει ελεύθερα μέσα απ’ όλες τις αρθρώσεις του σώματος και κατά μήκος των σπονδύλων. Όταν η ενέργεια διαχέεται ελεύθερη, χωρίς μπλοκαρίσματα, ο ασκούμενος νοιώθει ευεξία και έτοιμος να καθίσει στην άνετη θέση για τις τεχνικές αναπνοών. Έπειτα από την πρακτική της Pranayam (τεχνικές αναπνοών) σειρά έχει ο καθοδηγούμενος διαλογισμός και τέλος η βαθιά χαλάρωση.

HATHA
FLOW

Kάνοντας γιόγκα θα μάθεις να παρατηρείς τα όριά σου, να «παίζεις» με τον εγωισμό σου και να τονώνεις την αυτοπεποίθησή σου.
Στα μαθήματα αυτά οι θέσεις έχουν συνεχόμενο ρυθμό, ο οποίος ρέει σε συνδυασμό με την ανάσα. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος τονώνεται ο κορμός, αποκτά ευλυγισία και δύναμη όλο το σώμα, για να καταλήξει ο ασκούμενος στην άνετη θέση για τις ανάσες, τον διαλογισμό και τη βαθιά χαλάρωση.

VINYASA


Στην VINYASA σώμα μας είναι έτοιμο για μία λίγο πιο δυναμική άσκηση. Αλλά και για όσους δεν είναι και τόσο επιμελείς η δασκάλα σας θα είναι από πάνω σας, για να φροντίζει να προσέχετε τα όριά σας!
Τα μαθήματα απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου ή σωματικής διάπλασης!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


ΟΜ ΣΑΝΤΙ

 
 
 
 
 
Studio Pilates - Κουτλίδου Ιζόλδη
 
Τηλέφωνο 2105988027
 
Κινητό 6974701569